Himmeløjne

Billedfortællingen Himmeløjne har været længe undervejs. Jeg startede på at skrive de første tekster for syv år siden – og teksten har haft mange former – langdigt, en slags installation m.m. indtil det til sidst er blevet til en billedfortælling i samarbejde med Signe Kjær. Historien tager afsæt i – og har ekkoer fra – min egen barndom, men er en fiktiv fortælling om at vokse op med en far, som går i hundene. Der findes alt for mange børn i Danmark, som vokser op med alkoholiserede forældre, og med bogen vil jeg gerne sige, at det somme tider kan være bedre at sige nej tak end at nøjes med alt for lidt omsorg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.