Skal jeg komme på besøg? Eller skal I?

Skal du og dine elever have besøg af mig? Eller kunne I tænke jer at komme på besøg hos mig?

Jeg er med i Statens Kunstfonds katalog “Levende litteraturmøder”, som giver tilskud til forfatter- og illustratorbesøg.

https://www.kunst.dk/for-ansoegere/vejledninger/katalog-levende-litteraturmoeder-for-boern-og-unge

Næste år kunne jeg godt tænke mig at flytte møderne til min gård på Sydfyn (Horne Land). Og fordi jeg så bare kan åbne min dør og gå ud på gårdspladsen, kan besøget hos mig – udover at rumme et foredrag om mine bøger – også give tid til at eleverne selv skriver. Hvis det er godt vejr, kan vi sidde på stenaldergravhøjen, hvis det regner sidder vi i laden, hvor vores to ugler også holder til.

Lige meget om I kan komme til mig eller jeg skal komme til jer, er der ansøgningsfrist 16. januar.

https://www.kunst.dk/for-ansoegere/soeg-tilskud/levende-litteraturmoeder-for-boern-og-unge

Skriv til trine@bundsgaard.net for at høre mere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.