Omars anmeldelser

Omar har fået dejlig omtale

Omars altan har fået fine ord med på vejen:

Litteratursiden:

Ualmindelig fin billedbog fortæller historien om en lille introvert dreng, der elsker at kigge på dyr og træer i skoven.

Weekendavisen – Anna K. Skyggebjerg:

Historien om Omar er lige så rørende, som den er enkel (…)

Trine Bundsgaard har valgt at forvalte de sproglige benspænd med ultrakorte sætninger og afsnit, så teksten får en sansende og næsten lyrisk karakter: »Bladene rasler, en spætte hakker, en mus skynder sig væk. / Midt i det hele er Omar.

Nordjyske Stiftstidende – Bodil Christensen:

ILLUSTRATIONERNE er detaljerede og kan give anledning til masser af samtale,mens detaljerne også giver hjælp til læseren, der får handlingen i både tekst og billeder. Det er muntert, og det er fantastisk, hvordan man med så få sætninger kan skrive en bog om en introvert dreng.

Bogoplevelsen (instagram):

Bogen har ikke fået megen omtale. Det er synd. Den fortjener opmærksomhed. Dels fordi den er udgivet i samarbejde med ordblindeforeningen med målet om at inddrage mere litteratur i alle hjem, men også fordi den lader naturen og repræsentationen fylde. Det er i sandhed en inviterende bog og en bog af tiden.
Jeg vil anbefale til børnehaven og de yngste i indskolingen. Den kalder på dialogisk læsning og besøg i naturen. Man kunne eksempelvis plante en skov og lave et hebarium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.