Noget om Orla-prisen

Jeg er så heldig at være nomineret til Orla-prisen, som er børnenes bogpris. Det betyder helt konkret, at det i første omgang er børn, som indstiller bøger til prisen – og siden, at det er børn, som stemmer.

I år er der 20 bøger at stemme på – og jeg vil mene, at vi allerede har vundet ved at være udvalgt. For der sker nemlig det dejlig, at de nominerede bøger bliver hevet frem på skolebiblioteker landet over. Og den opmærksomhed på bøgerne er så god og lige til at blive glad af.

I denne uge kan man stemme i den kategori, min bog er med i: Den mest spændende bog, jeg har læst.

https://www.dr.dk/ramasjang/snippets/orla-afstemning/

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.