Med rystende hænder

I forrige uge sad jeg i Sydtyrol og skrev de sidste rettelser i en historie, jeg har skrevet på det meste af foråret. Jeg kom i gang med at skrive den efter et plotkursus hos Malene Kirkegaard (Plotværkstedet). Malene Kirkegaard er en meget dygtig underviser, og det var hendes gennemgang af den naturlige historie, som fik mig i gang med at skrive det, som er blevet til en lille roman om en ret dysfunktionel familie: Hvis vi var en helt almindelig familie. Jeg skrev historien færdig før sommerferien, og den er antaget uden de helt store ombrydninger og rettelser, men jeg har haft lidt svært ved at slippe historien og give den fra mig. Men nu har jeg gjort det – med en lille smule hjertebanken … Det er den dygtige Alette Berthelsen, som skal give bogen grafisk udtryk. Jeg er stor fan af hendes arbejde, så det bliver meget spændende at se, hvad hun finder på. Bogen udkommer i starten af 2019 på Gyldendal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.