Asta NEWS

Jeg har lige læst korrektur på endnu en historie om Asta. Denne gang viser hun sig fra en ny side: Hun sladrer nemlig om en ny pige fra klassen. Det er bare et par småting, hun siger – men det udvikler sig ret hurtigt og temmelig uheldigt.

Sladder er et spændende fænomen – om mon ikke de fleste har prøvet at komme til at sige noget ikke så fordelagtigt om andre. Voksne gør det også. Der kommer sjældent noget godt ud af det – og vi ved det godt – men vi sladrer alligevel. For Asta sker det, fordi hun føler sig truet af den nye pige, som starter i klassen – og som Fanny er virkelig god til at byde velkommen. 

billede widget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.