Noget om at flytte sig

Min familie og jeg er rykket fra vores vante rammer i Odense til El Cerrito i Californien, hvor vi skal bo det næste års tid. Vi fløj til New York den 15. juli, og efter nogle dage der kørte vi tværs over USA – en meget vild og fantastisk tur – og ankom her til El Cerrito d. 15. august – en uge før vores børn startede i skole (Middle School og High School).

Vi har været her i en god måned nu – og vi er alle sammen begyndt at have noget, som ligner en hverdag. Mest børnene selvfølgelig – det amerikanske skolesystem er meget systematisk og har meget faste rammer.

Jeg er ved at finde nye rutiner – og gode cafeer at sidde på – og jeg kan mærke, at jeg lige så stille også begynder at få ideer. Efter en ferie er der altid lidt stille i mit hoved – og jeg bliver næsten altid grebet af angsten for, at der aldrig dukker en ide op igen – men heldigvis dukker der faktisk ting op. Jeg har et par projekter, jeg skal gennemskrive og redigere (der er snart en ny Asta-bog på vej – og to ungdomsromaner – men ellers er der rum til at skabe nyt. Og måske er det de nye rammer, som gør, at jeg pludselig har fået lyst til at starte helt andre steder, end jeg plejer. Jeg ved det ikke, men det er sjovt – og vigtigt – at søge nye veje. Jeg har ingen ide om, hvad det skal ende med – eller om det overhovedet bliver til noget – men jeg er rigtig glad for processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.