Hvis vi var en almindelig familie – en bog på vej

Sådan ser den ud – forsiden på min næste bog, som snart er på vej til tryk, så den kan udkomme i starten af det nye år. Forleden læste jeg manuskriptet højt for min mand for at få fornemmelsen af flowet og rytmen i historien om en lille, udfordret familie. Som regel går jeg lidt i panik i denne del af skriveprocessen, hvor det ikke rigtig er muligt at lave så meget om – men denne gang er jeg glad. Og en lille smule grådlabil.

Historien er fortalt af en navnløs 13 årig, som sætter sig for at redde sin lillesøsters 8 års fødselsdag, fordi begge forældre er ukampdygtige – på flere nivauer og af forskellige grunde. Det er en barsk, men også sjov historie – mest fordi fortælleren er en lille, viljefast og cool type.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.