Skrivemagi i klasselokalet

Selv om det er ved at være nogle uge siden, jeg underviste i skrivning – først i Odsherred og siden i Svendborg – er jeg stadig en smule høj over alt det, de workshops kastede af sig. Jeg vidste det jo godt – at det er dejligt at stå i et klasselokale – men jeg havde glemt, hvor fedt det faktisk er at være i dialog med børn. Der er selvfølgelig rart at få lov til at fortælle om mine egne bøger, men jeg oplevede faktisk, at de største øjeblikke var knyttet til de tekster, eleverne fik skrevet. For i stort set alle klasse var der elever, som ellers ikke elsker at skrive, som fik sat ord sammen og skabt noget nyt.  Det var rørende. Ganske enkelt. Og jeg kan derfor kun opfordre til at få forfattere ind i klasselokalerne …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.