Asta 11

Jeg får jævnligt spørgsmålet fra søde læsere: Kommer der snart en ny Asta-bog?

Og nu kan jeg faktisk svare på det spørgsmål: Der kommer en ny Asta – ikke snart – for bogen skal redigeres, og Lars Horneman skal tegne – så mon ikke det bliver ved juletid – men den kommer. Jeg har skrevet den.

2 thoughts on “Asta 11

 1. Dorte says:

  Hej, er der en Asta-bog nr 13 på vej? Det er fantastiske bøger. Min ældste datter har læst alle og nu er min anden datter i gang – skal i 2. Klasse efter sommerferien og vi skal nu i gang med bog nr. 3. Virkelig gode pige-bøger, som jeg ikke synes der er mange af til aldersgruppen som læser godt.
  På forhånd tak

  Svar
  1. Trine Bundsgaard says:

   Kære Dorte
   Det er så dejligt at høre, at begge dine døtre har været/er glade for Asta. Og det er virkelig dejligt med tilbagemelding og et lille blik ind i bøgers liv 🙂
   Og så til dit spørgsmål: Der er desværre ikke flere Asta-bøger på vej. Jeg har været virkelig glad for at skrive dem – men efter 12 bøger kunne jeg mærke, at jeg havde brug for at skrive noget andet (Bl.a. har jeg har skrevet to bøger om Tilde, som din ældste datter måske kan lide. Tilde og hendes veninder er 13 år). Men jeg går og overvejer at starte en ny serie for samme aldersgruppe, fordi jeg har oplevet en virkelig stor glæde og meget dejlig respons på Asta-bøgerne. Det er helt sikkert, at en besked som din giver mig ekstra lyst til at komme i gang.
   Så tusind tak for din besked – og hils dine døtre mange gange.
   kh
   Trine

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.