Vilde dage i arbejdsværelset

I lørdags kom postbudet med både den 10. Asta-bog Asta og den svære juleglæde og Pelle og Pølse – en rigtig ven, som jeg har skrevet til Carlsens serie Små stribede. Det er Lars Hornman, som har haft fat i endnu en Asta – og Pelle og Pølse er illustreret af Simon Væth.

Og i dag har jeg modtaget illustrationer til en ny Luna Linea – Luna Linea vil på ferie fra Niels Bo Bojesen samt skitser til en 3. Asfaltpatruljen fra Mads Themberg.

Det er vel unødvendigt at sige, at det er fantastisk at arbejde sammen med vanvittigt dygtige illustratorer, som giver historierne krop og liv. Det er overvældende. Hver gang.

Og fordi jeg i meget lang tid har siddet og skrevet på en ungdomsroman, som har været en ordentlig omgang, er det ekstra overvældende med alle de nye bøger på en gang. Det er noget tid siden, jeg har skrevet dem – og nu vender de tilbage i ny form. Og jeg må tænke, at jeg har et fantastisk arbejde. Og så iøvrigt vende tilbage til den roman, som faktisk snart er færdig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.