Anmeldelser af Blev du til ved et knald?

Der er flere bogbloggere, som har været i gang med at læse Blev du til ved et knald? højt.

Mor på mission siger bl.a.:

Denne bog viser på fineste vis, hvor svært emnet kan være at tale om, samtidig med at den viser, hvor simpelt det egentligt er. Den åbner desuden op for nogle gode samtaler om, hvordan man kan få børn på mange forskellige måder og om, hvordan familier kan være sat sammen forskelligt.

Jane Andersen på Bogblogger.dk siger bl.a.: Bogen er skrevet i børnehøjde og illustreret med humor og mange fine og sjove detaljer. Bogen inviterer fint til en dialog med børn om hvordan de selv er blevet til.

De nævner begge, at bogen også rummer ord, som er til den lovligt friske side – og jeg håber, at det så har givet anledning til en snak om, hvilke ord de synes, det er okay at bruge. Det er svært, det med de frække ord. Men også ret sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.