Thea og chatten til skolebrug – en dejlig tilbagemelding

Thea og chatten egner sig rigtig godt til mellemtrinnet, og en gruppe lærere fra Tommerup Skole har lavet et undervisningsmateriale til bogen (og de andre bøger i serien).

Jeg har fået en meget dejlig mail fra to lærere, som har læst bogen med deres elever og brugt undervisningsmaterialet:

Kære Trine.
Endnu engang tusind tak for hjælpen med opgaverne til Thea og Chatten.
Hvilken fantastisk bog og hvilket fantastisk forløb vi nu har afsluttet (næsten).
Børnene har været mere end opslugte af bogen. Vi læste de første par kapitler højt og man kunne høre en knappenål falde til jorden. De var tavse og meget opslugte af handlingen og ikke mindst sproget.
Bogenhar givet anledning til mange lange, gode og relevante diskussioner omkring brug af nettet og det at færdes i forskellige fora. Børnene var også meget optagede af et emne som “dæk-navn” – altså det at skjule sig bag en anden identitet.
Opgaverne er jo helt fantastiske idet de er lige til at gå til og på et plan som børnene i vores 5. klasser forstod og kunne forholde sig til.
Vi har valgt at slutte forløbet af med et SSP- arrangement. En betjent kommer og snakker med børnene om “valg, grænser og konsekvenser” i forbindelse med netetik, brug af mobil, tyveri, etc. Samme betjent kommer om aftenen og snakker med forældrene om samme.

De venligste hilsner fra Jonna Dalby og Belinda Thomsen
Klasse- og dansklærere på 5. årgang, Vestfjendsskolen.Jeg takker Jonna og Belinda, fordi de brugte tid på at skrive tilbage. Det er virkelig dejligt at høre, at bøgerne bliver brugt.

Jeg sender gerne undervisningsmaterialet til andre interesserede – send blot en mail til trine@bundsgaard.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.