Psykopedellen – lektør

Psykopedellen er ond og diktatorisk. Han efterlader elever og lærere helt afmægtige og frustrerede. Det store spørgsmål er: Kan han bekæmpes? Og med hvilke midler…

Det vil jeg selvfølgelig ikke afsløre – til gengæld vil jeg gerne fortælle at bogen har fået en rigtig god lektørudtalelse, hvor der blandt andet står:


“Det gode, underliggende spørgsmål er også, om man egentlig kan eller skal bekæmpe ondt med ondt. Slutningen (løsningen på problemet), som også fungerer som pointen i læsningen mellem linjerne, er genial i al sin enkelhed og menneskesyn. Illustrationerne – collager i dystre farver – understreger fornemt det groteske og onde.

Samlet konklusion:Historien er både meget forfærdelig, meget morsom og meget tænksom. Karikaturerne er så voldsomme, at man trækker på smilebåndet. Bogen indeholder mange gode dialoger børnene imellem med betragtninger over det rimelige eller urimelige i at bekæmpe en sådan ondskab med samme middel.”

Lektør: Vibeke Axelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.