Op fra stolen, ud ad døren, ud i virkeligheden

I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at være ude på fem forskellige skoler i Ringkøbing-Skjern Kommune. Jeg fortalte om mine bøger, om hvordan jeg skriver, hvad jeg gør, når jeg går i stå, hvordan jeg arbejder sammen med tegnere – og meget mere. For der var utroligt mange gode spørgsmål, og det var virkelig dejligt at tale med så mange børn og deres lærere. Det var en stor oplevelse at mærke, at mine historier havde sat gang i tanker og samtaler. Jeg var meget træt oven på alle de indtryk, da jeg kom hjem (og måske også lidt træt af at høre min egen stemme), men mest af alt var jeg bare glad – og havde stor lyst til at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.