Om vold – med oplæsning af Jesper Christensen

Jeg har bidraget med novellen Dagen derpå til undervisningsmaterialet Om vold. Materialet er skrevet af Bonnie Vittrup og Cecilie Nørgaard, som har lavet en grundig lærervejledning med faglig viden og vejledning til elevbogen, som er tredje del af materialet. Alle tre bøger har været brugt og evelueret af en klassser rundt omkring i landet og er efter revsion og gennemarbejdning klar til at udkomme i september. Men allerede nu ligger materialerne klar til download på www.emu.dk, hvor også novellen ligger – indtalt af Jesper Christensen. Det er en meget stor oplevelse at høre. Materialet er lavet for Danner, som driver krisecenter for voldsramte kvinder og laver information og rådgivning om vold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.