Skilsmisse

Kære Zenia 

Det er et svært og godt spørgsmål, du stiller om skilsmisse. Alle skilsmisser er jo forskellige, men der er altid tale om et brud på alt det kendte. I Sommerkys oplever Siri – som mange andre børn, tror jeg – at hendes verden bliver delt i to med forældrenes skilsmisse – og det bliver dermed nødvendigt for hende at finde et nyt sted at stå. Hendes forhold til forældrene bliver anderledes, fordi de ikke længere er sammen, men hver for sig. Samtidig er Siri selv ved at blive voksen og løsrive sig forældrene. Det er svært for hende, at forældrene er kede af det og hellere vil opleve noget andet end livet i den familie, de plejer at være. Hun har ikke lyst til vide for meget om forældrenes følelser, og hun vil ikke tage parti. Hun synes, at det er forældrenes ansvar – og det har hun ret i. 

Jeg håber, det er svar nok – ellers må du gerne sende mig en mail: trine@bundsgaard.net.

Held og lykke med din opgave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.