Bare en perker?

Ramish og hærværket udkommer d. 21. februar. Bogen er et forsøg på at give et tosproget barn en litterær stemme. Det har været en vigtig bog for mig at skrive – fordi der ikke er ret mange indvandrebørn i børnelitteraturen – og fordi der er så voldsomt brug for at nuancere billedet af de nye danskere. 

I Ramish og hærværket har jeg forsøgt at sætte mig ind i, hvordan det er altid at være perker, før man er noget andet. Og ja, det er en ret alvorlig bog, men også en historie om, hvor fedt det er at skate og hænge ud med sine bedste venner…

Ramish og hærværket er 4. bind i serien om eleverne på Rosenmarkskolen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.