70’erne – en sammensat tid

Umiddelbart husker jeg mest min tidlige barndom som en brun periode med træskostøvler på – og stive fløjlsbukser med brede ben. Og mænd med fuldskæg, som spillede guitar og sang om alt det, de var bange for – og om vinduespudsere og spillemænd og stress og jag. Men der var også nogle, som hævede sig højt over brun og angstfuld hverdag. Som klingede som tusind små klokker og fik os til at skråle ned i håndtagene på Pive-Lines sjippetov: ABBA selvfølgelig. Nyd dette skønne klip med Mamma Mia. De har taget deres lækreste tøj på og læberne er blanke. Også mændenes. Jeg bliver skudt direkte tilbage til min barndomsværelse med grønt nålefilt på gulvet. Og jeg kan stadig godt forstå, at jeg syntes, det var fedt…. Og måske er der i virkelighed for lidt stramtsiddende tøj i blankt materiale og alt for få hvide plateaustøvler i denne verden.&
nbsp;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.