Spidergirl

Min yngste datter på fire et halvt har kasket på i dag. En rigtig fed, sort spiderman-kasket, som en gang har tilhørt naboens dreng. Sofie elsker den kasket, og der er plads til at hestehalen kommer ud bagpå. Hun havde kasketten på, da vi fulgte hendes store søskende i skole – og her udløste den flotte hovedbeklædning mange kommentarer. Mest fra voksne, men også fra en del børn. De fleste af kommentarerne og blikkene gik på, at Sofie er lidt skør og skæv, når hun synes, Spiderman er cool. Jeg overraskes endnu en gang over, hvor smalle vores opfattelser af køn og klæder er…hvis hun havde haft prinsessekasket på, havde hun nok ikke fået mange ord med på vejen. Og det er vel ikke mere usansynligt at hun bliver superhelt end prinsesse… trods alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.