Læsø

Vi har været en uge på Læsø med mormor – rigtig dejligt. Vi boede i et af Læsøs få og fredede huse med tangtag – altså næsten et museum. Vejret var bedre end vejrudsigterne og Læsø havde en masse at byde på: meget variet natur, dejlige strande, virkelig gode spisesteder både i Bygum (de lækreste pizza og udsøgt frokost) og i Østerby havn (Smagen af Læsø hedder det fine spisested her – lækkert med fine delikatesser, men måske en lille smule selvoptaget…). Det blev også til en fisketur med kutteren Seadog og et besøg på Læsø Saltsyderi, hvor saltsyderen Poul fortalte både sjovt og medrivende om Læsøs hvide guld. Han kunne fortælle, så både den (næsten) fire-årige og de voksne morede sig og blev klogere. Der var også udsigtstårn og en fin pandekagebod – helt klart et besøg værd. Dejlig ø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.