Hvis der bare er en …

I de kommende to uger skal jeg lave skriveworkshops med børn fra 0.- 5. klasse – på biblioteket i Svendborg og siden i Fjorten forfattere flytter ind i Odsherred –  og jeg gør mig en del tanker i den forbindelse – om formen, om hensigten, om hvad der er vigtigt: Hvad vil jeg egentlig gerne have, at børnene går hjem med?

Jeg underviste også et par uger sidste år – og det, som står stærkest tilbage derfra, er, at der var ikke-super-fagligt stærke børn, som fik skrevet og digtet noget virkelig fint, som de stolt læste højt.

Så det er mit mål: At få skabt et kreativt  skriverum, hvor der er plads til alle slags skribenter. Måske især til dem, som ellers ikke elsker at skrive. Hvis bare der er en, som ellers ikke skriver, som får en god oplevelse …

Jeg vil forsøge at lokke dem med breve – så jeg er i gang med at skrive breve med kærlighed, trusler, afslag, afbud, invitationer m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.