De frivillige helte – rapport fra Forenings-Danmark

Min søn har spillet klarinet i dag. Og været til fodbold. Det første i skoleorkestret, det sidste i den lokale fodboldklub. Begge steder blev han mødt af søde og tålmodige voksne, som tager sig tid til at lære fra sig – uge efter uge – uden nogen form for løn. Det er fantastisk at være født ind i sådan en foreningskultur. I går interviewede jeg Tommy Hardam, som holder cirkus Flik-Flak kørende med en hel masse frivillige hænder. Jeg glæder mig over entusiasmen og velviljen, men tænker samtidig, at det jo faktisk ikke er nok, at jeg bidrager med en kage i ny og næ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.