Hvorfor må de ikke få frokostpause?

Jeg er lige blevet færdig med en historie om Ronny S og Kira til www.frilaesning.dk. Ronny S og Kira pjækker fra skole – for de får for meget skæld-ud og de må heller ikke sidde ved siden af hinanden. Og de har slet ikke tid til at spise deres madpakke.

 

Det med madpakken er mig en gåde: Hver dag sidder langt de fleste af dette lands skolebørn og hugger maden i sig. Hvorfor har de ikke en ordentlig, lang pause til at spise og slappe af i? Optimalt set skulle de selvfølgelig ha’ serveret et sundt måltid mad på skolen, så de slap for mors sure madpakke, men man kunne vel starte i det små – med mere tid. Jeg stemmer for, men jeg ved ikke, hvem jeg skal stemme på for at få det ud i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.